Välkomna tillbaka!

Nu är vårterminen igång! Många har tagit med sig sitt läs-bingo till skolan för att visa och berätta. Härligt att ni har tagit er tid för läsning under lovet.

Med läsläxan fortsätter vi som innan lovet, det vill säga läxa i Språkskrinet från måndag till fredag. Till fredag den 15/1 är det texten ”Farfar lindansaren” som eleverna ska jobba med.

På grund av corona har det blivit lite förändringar runt idrotten. I stället för en specifik idrottstid på tisdagar kommer vi att klassvis ha lek och rörelse utomhus vid olika tillfällen under veckan. Vi kommer att försöka ta tillvara stilla och soliga stunder! Kolla så att ert barn har bra kläder för uteaktivitet på skolan.

Som ni läst i tidigare information äter vi nu lunch i matsalen igen. Däremot äter vi lite senare än vanligt. Många hinner bli trötta och hungriga. Ni får därför gärna skicka med ert barn en frukt som de kan äta under förmiddagen.

I No jobbar vi nu med rymden. Till en av uppgifterna kommer eleverna att behöva tomma toa- och hushållsrullar. Skicka gärna med några stycken till skolan någon gång under denna vecka eller början av nästa.

Det var allt för nu!