Välkomna till ett nytt läsår

Äntligen har det blivit dags att träffa klassen och starta upp arbetet i klass ett. Det ska bli spännande tycker jag!

Imorgon, tisdagen den 20/8, träffas vi vid brunnen för ett kort upprop. Därefter går klassen med mig till sitt nya klassrum. Tider för denna vecka är 8 till 13.30 tisdag till torsdag och 8-12 på fredag. Lunch äter vi 10.40.

På fredag kommer hela skolan att traditionsenligt vandra från skolan till Baskemölla. Klass 9 kommer att ansvara för olika aktiviteter längs vägen. När vi är framme i Baskemölla får vi grillad korv och dryck innan vi åker med buss tillbaka till skolan. Det är bra om barnen har med sig en liten nyttig fika att inta när vi pausar vid Vårhallarna och gärna en flaska vatten.

Tänk särskilt på att:

• Det är bra om barnen har med sig extra kläder samt regnkläder som kan finnas på skolan. Kläder efter väder är viktigt!
  • Sjukanmälan görs på tel 0414-446544 varje sjukdag.
  • Eleverna kommer att få hem några viktiga papper, bl a en personuppgiftsblankett. Fyll i dess och lämna till skolan så fort som möjligt.
  • Kolla bloggen dagligen. Min information till er kommer den vägen.

Tveka inte att ta kontakt om det är något som är oklart eller om ni har någon fråga. Ni når mig på mail:

maria.johansson@nhskolan.se

Eller på telefon: