Onsdag – FSK

Som ni vet så har vi lärt oss om olika yrken under den senaste tiden. Idag fick eleverna rita och skriva om deras drömyrke. Det var kul att höra om deras drömmar.

Det har varit extra mycket blöta kläder idag. Ta gärna en koll och uppdatera extrakläder om det behövs. Jag ser också att det finns mycket saker på hyllorna i kapprummet. Ta gärna hem de saker som inte behöver vara i skolan.

OBS! Idag finns det ett vitt kuvert till er på era barns hyllor. Ta hem så fort som möjligt, det handlar om Vklass.

Jag har märkt att arbetsron och viljan att följa enkla uppdrag som att ställa upp i matledet och räcka upp handen, inte har funkat riktigt lika bra som tidigare. Vi pratar om att man tjänar på att göra rätt. Så under de två sista veckorna har klassen samlat på stjärnor. När vi har kommit upp i tio stycken så har jag lovat att vi ska ha fest. Idag fick klassen sin tionde stjärna, så på fredag blir det party!