Tisdag – FSK

Igår när vi kom till skolan så upptäckte vi att det har flyttat in en liten Nisse hos oss i klassrummet. Han har ett litet hus i väggen bredvid samlingsringen. Utanför huset hade han en liten väska och i den fanns ett brev och en lapp med ett uppdrag till klassen. Fråga gärna era barn så kan de berätta mer.

Idag låg det en ny lapp med ett uppdrag på från Nisse. Han tyckte att vi skulle klä julgranen, så det har vi fixat idag. Den står i fritidsrummet, gå gärna in och kika på den.

Förutom att klä granen så har vi haft elevens val och tränat på luciasångerna. Vi har också börjat att titta på Pelle Svanslös julkalender. Den uppmuntrar till många diskussioner om hur man ska vara mot varandra.

Vi vill även efterlysa Livs lila överdragsbyxor i märket Fix. Är det någon som har sett eller råkat ta fel?

Martin & Maria