Redovisningar klass 2

Idag har barnen redovisat sina grupparbeten om kroppsorganen. De är så modiga och duktiga på att redovisa och lyssna på varandra 🙂. Vi hade besök av Jeanette Ovesson som idag gjorde praktik hos Charlotta (Wilmas lärare på Barn och fritid).

Vi hann med att pyssla med vår “engelska” dockor som vi snart ska börja skriva om. Läskigt värre

På matten har vi börjat arbetet med subtraktion ex. 14-8=, 34-7= osv. Det har varit lite knepigt att komma igång med minus efter lovet (bara addition innan lovet) men vi kämpar på, har mycket genomgångar och barnen tipsar varandra hur de ska tänka. Vi kommer också att jobba vidare med klockan, nu styr vi tiden mot 20 över, i och 10 över och i. Träna gärna på det hemma. Vill ni så kan ni få lappar att klistra på era (om ni har 😳) analoga klicket hemma. Säg till så fixar jag.