Information v 35 Klass 4

Så har vi redan hunnit med första skolveckan i klass 4. Och vad vi hunnit med sen! Utflykt till Talldungen, lek vid Brunnen, träna på Chrome Books, inspektion av vacker larv vid fotbollsplanen, Zombietagen, Baskevandring och mycket annat. Idag är nog många lite trötta i benen efter dagens vandring men vi har haft det mycket trevligt och vädret har varit på vår sida.

Nästa vecka börjar vi arbeta efter vårt nya schema. Så småningom kommer ni att få hem detta schema men i dagens inlägg vill jag informera om veckans start- och sluttider samt vilka dagar det är idrott. Det kommer att se ut som följer:

Måndagar: 8.00-13.30

Tisdagar: 8.00-13.30 (Denna dag är det även idrott, samtliga veckor)

Onsdagar: Jämna veckor: 8.00-13.55 (denna dag är det idrott, men enbart jämna veckor). Ojämna veckor: 8.00-13.30

Torsdagar: 8.00-14.30

Fredagar: 8.00-12.00

Veckan som kommer är det alltså ingen idrott på onsdagen utan endast på tisdagen. På måndag promenerar vi till biblioteket och lånar böcker, så kom ihåg att packa ner lånekorten.

Tack för denna första vecka med era härliga barn, och ha en riktigt trevlig helg!

Baskevandring

Imorgon vandrar hela skolan till Baskemölla. Glöm inte bra skor, kläder efter väder och liten nyttig matsäck.

Vi startar 8.00 och slutar ca. 13.30 i klassrummet.

/4-6

Första veckan för åk 4

Lite hållpunkter för klassen inför veckan som kommer är:

Tisdag: Klasstid, bland annat får eleverna med sig sedvanliga blanketter som ska fyllas i och tas tillbaka till skolan snarast (kontaktinfo samt allergiinfo mm)

Onsdag: Utflykt till Talldungen, ta med vattenflaska och liten nyttig matsäck. Denna dag är jag (Monique) ej på plats, istället är det Fredrik och Connie som är med klassen.

Torsdag: Klasstid

Fredag: Baskevandring, medtag bra skor, kläder efter väder, dricka och liten nyttig matsäck.

Ramtider för denna första vecka är 8.00-13.30.

Vi kommer att vara ute en del och leka/promenera så glöm inte att ha bekväma skor på!

Jag ser fram emot att träffa er imorgon, välkomna!

Matsedel vecka 34

Risotto med kokos och chili, kyckling eller quorn

Gör din egen sallad

Tomatsoppa, pasta, baguette och ost

Baskevandring med korvgrillning till lunch

Välkomna till åk 4-6!

Välkomna!

Mentorerna i  åk 4-6 hälsar er alla hjärtligt välkomna till ett nytt läsår! Första veckan går 4-6 mellan kl 8-13.30.

Detta läsår har vi dans och rörelse som prioriterade mål inom kulturprofilen, områden som kommer att synliggöras i verksamheten både på skola och fritidshemmet. Har ni några tips kring detta så maila gärna.

Vi har elever och personal som är nötallergiker och skolan är en nötfri zon! Vi  ber er alla att inte ta med eller skicka med någonting som kan innehålla jordnötter eller andra nötter.

Föräldramöte blir 9/9 vecka 37 kl. 18.00 – ca 19.00 då samlas 4-6 för gemensam information och sen en stund ute i respektive klass. Vi ses på Östra Park, välkomna!

Sjukanmälan åk 4 görs till 0414-446544 och man anmäler varje sjukdag.

Sjukanmälan åk 5 och 6 görs till 0414-14465 och man anmäler varje sjukdag.

Ledighet söks genom ledighetslapp som finns på hemsidan eller att få i skolan. Mentor får ge 3 dagars ledigt under ett läsår och om det gäller fler dagar är det rektor som beslutar.

Hälsningar!

Mentorerna i klass 4: Monique Boström & Ann Ask

monique.bostrom@nhskolan.se & ann.ask@nhskolan.se

Mentorerna i klass 5: Nadja Borg Sjöholm & Kicki Eriksson

nadja.borg@nhskolan.se & kicki.eriksson@nhskolan.se

Mentorerna i klass 6: Martin Danielsson & Andreas Sandberg

martin.danielsson@nhskolan.se  & andreas.sandberg@nhskolan.se

Information om mailutskicken!

Nu börjar en ny termin och mailutskicken börjar komma. Det första utskicket kan innehålla gammal information från förra terminen som kan ignoreras. I och med nästa utskick är den gamla informationen ur systemet. Om ni upplever konstigheter med utskicken – meddela henrik@malmqvist.nu.

Upphittade kläder.

Hej.

På lilla Nisse ligger där väldigt mycket upphittade kläder.

Fritids har öppet denna veckan (v.28) och även nästa vecka (v.29). Kom gärna ner och ta en titt, och se om där är något som tillhör ert barn.

Eller så kan ni ta en titt när ni ändå är här nere och storstädar v.29-31.

Mvh.

Tack!

Tack så jättemycket för presenterna! Ett stort tack också för tre fantastiska läsår med era fina barn. Jag har haft världens bästa jobb! Hoppas ni får en skön sommar!

Skriftliga omdömen

Bland mycket annat som finns i väskan idag finns ert barns skriftliga omdöme i ett kuvert.

Klara, färdiga, spring!