Foto från avslutningsdagen – FSK

Hej!

Här kommer två bilder som vi tog på klassen precis innan vi gick ut till “Brunnen” i fredags. Så fina!

Ha en skön sommar!☀️

Sommarlov !

Stort Tack för de fina presenterna ! Nu önskar vi er en härlig sommar ☀️

Maria & Martin

Torsdag – FSK

Nu känns det verkligen att vi närmar oss skolavslutning. Idag har vi gjort en gemensam tankekarta på tavlan där vi har utvärderat året i FSK. Vi var alla överens om att vi har hunnit med väldigt många roliga och lärorika dagar.

Efter rasten gick vi lärare segrande ur den årliga brännbollsmatchen mot klass 9 och sedan blev det grillad korv på skolgården. Vi avslutade dagen med att sjunga tack för idag för sista gången, vilket känns lite konstigt.

Imorgon träffas vi i klassrummet kl.9.00 och kl.10.00 är ni välkomna till “Brunnen”! Men all info finns som ni nog vet redan på hemsidan.

Vi vill påminna er om att tömma era barns hyllor i kapprummet. Nästa läsår kommer de att få nya platser.