Fredag – FSK

Här kommer några bilder från när vi pärlade fåglar idag. Det var en rolig uppgift och nu börjar vi lära oss de olika fågelarterna. Det märktes när man hörde elever t.ex. säga ”Martin, kan du stryka min koltrast?”

Trevlig helg!

Torsdag – FSK

Idag har vi fortsatt med tema vinter. Vi har arbetat med några av våra vinterfåglar, bl.a. genom att titta på ett filmklipp från UR. Vi pratade om deras utseende och kännetecken. Imorgon arbetar vi vidare genom att pärla fåglarna på pärlplattor.

Vi håller även på att träna in en dans som är en del av Generation PEP och deras projekt Upp och hoppa! Vi tränar en kort stund varje dag fram till nästa torsdag då vi kommer att dansa gemensamt med klasserna F-4 utomhus. Kul!

Vi ses imorgon!

Tisdag – FSK

Idag har vi börjat arbeta med former på matten. Vi har gått igenom cirkel, kvadrat, rektangel och triangel. Prata gärna med era barn om formerna och se vilka ni kan hitta hemma hos er.

Vi har även arbetat vidare med veckans bokstav. Denna vecka är det bokstaven Ff. Vi tränade både på stencil och iPad.

Efter lunch läste jag ett kapitel ur Musse & Helium del 3. Det blev även tid till lek och skapande i klassrummet.

Ses imorgon!