Fredag – FSK

Idag har vi arbetat vidare och lärt oss mer om äpplet. Barnen har pysslat vars ett äpple och samtidigt tränat på äpplets olika delar. De fick som en liten läxa att ta hem pysslet och berätta för er där hemma vilka de olika delarna är.

Vi avslutade dagen med att kolla tillbaka på lite bilder från veckan. Så mycket kul vi gör tillsammans!

Kom ihåg badkläder på måndag!

Trevlig helg!

Torsdag – FSK

Idag har vi verkligen haft mycket rörelse. På förmiddagen var vi på simskolan och efter lunch hade vi Skoljoggen. Jag förstår om barnen är lite extra trötta ikväll.

Imorgon gör vi en paus från simskolan, sedan simmar vi de sista gångerna måndag-onsdag nästa vecka.

Kom ihåg att lämna tillbaka lappen om utvecklingssamtal.

Ses imorgon!

Tisdag – FSK

Idag har vi haft mycket rörelse. På simskolan fick alla testa att simma helt utan flythjälpmedel tillsammans med en simlärare.

På sista passet valde vi att vara ute i det fina vädret och leka tillsammans ute vid brunnen. Det är kul att se hur gemenskapen i klassen växer fram mer och mer.

Imorgon är det studiedag. Vi ses igen på torsdag, kom ihåg badkläder!