Fredag – FSK

Idag har vi avslutat vår gemenskapsvecka. Alla barn har fått måla vars en pusselbit som sedan ska bilda ett stort gemensamt pussel tillsammans med klasserna på lågstadiet. Alla bitar är lika viktiga, och tillsammans bildar vi en helhet. Vi avslutade sedan dagen med att äta äppelpaj som vi bakade tillsammans med klass 1. En perfekt avslutning helt enkelt!

Som vi har skrivit om tidigare så börjar simskolan nästa vecka. Vi kommer alltså att gå till Korsavad där vi blir omhändertagna av deras simlärare. Detta kommer vi till att göra varje dag under v.39-40. Kom ihåg att skicka med badkläder, handduk och tvål.

Vi saknar fortfarande några utvecklingssamtalslappar. Lämna gärna in så fort som möjligt.

Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig helg!

/Martin

Simskola v 39 & 40

Torsdag i FSK

Här kommer bilder från en härlig dag i Vik.

På måndag går vi till simskolan. Badkläder , tvål och handduk ned i väskan!

Trevlig helg säger jag.

/ Maria