Matsedel vecka 9

Örtbakad kycklinglårfilé alt quornfilé samt pasta
Potatis och purjolökssoppa samt bröd och ost
Currygryta veg el kyckling samt ris
Tortillabuffe
Köttbullar alt vegobullar med potatismos

Fredag – FSK

Vilken dag vi har haft! Vi har haft fullt upp, vi har skapat hjärtan, firat Mabels födelsedag, käkat burgare och haft fadderfest. Festen hade vi för att fira det goda samarbetet som vi har kallat för “Stor läser för liten”. Lite spralliga och glada efter festen är vi nu redo för sportlov.

Jag skickar med en bild på tips på aktiviteter som finns på Korsavad under lovet.

Hoppas ni får en riktigt skön ledighet!

Torsdag i Fsk

Idag har vi målat våra lerhjärtan , förhoppningsvis hinner de torka så att barnen kan få med sig dem imorgon.

Vi har även haft matte och den här gången läste vi en saga om Askungen och sedan tränade vi gemensam problemlösning på bilderna som hörde till.

Efter maten vandrade vi till Grand för att titta på musikalen ABBA som våra högstadieelever framförde med bravur. Måste även ge en eloge till våra barn som skötte sig exemplariskt under hela föreställningen.

Nu går jag på sportlov. Martin och Ali styr skutan imorgon.

Trevlig helg och sportlov!