Fredag i Fsk

Sista fredag innan påsklov och då har vi på Nisseskolan som tradition att bryta ordinarie lektioner för påsklekar och äggmålning.

Vi har lekt lekarna kycklingarna och räven, kvaststafett, hopprepshoppning samt äggrullning. Efter maten pickade vi våra målade ägg och Ruth blev äggadrottning i vår klass. 🐣 Nu väntar ett härligt påsklov och vi ses på skolan igen tisdagen den 14/4 . Vårens utvecklingsamtal har vi pga rådande omständigheter med Corona skjutit upp. Vi återkommer med hur vi ska sammanfatta barnens år i förskoleklassen.

Jag önskar Er alla en Glad Påsk och ett skönt lov! 🐥🐔

Torsdag i Fsk

Idag har vi jobbat med påskmatte, där vi ritade påskägg med hjälp en tärning. Vi har även haft sifferbingo samt tittat på ett avsnitt ur kroppen. Idag fick vi lära oss om blodomloppet , hjärta och lungor.

Imorgon fredag är det påskfirande här på skolan. Barnen får gärna komma utklädda och ha med sig två hårdkokta ägg. 🐣🐔🧙‍♀️

Martin är fortsatt hemma och vårdar sin förkylning. Jag kommer in i morgon och tar klassen istället .