Klass 4 – vecka 43

Hej! En spännande vecka med mycket aktivitet och fina lektioner. Vi har börjat förbereda oss i SO:n för ett litet test som vi kommer att ha på onsdag v.46. Nästa vecka och veckan efter lovet kommer vi att fortsätta med instuderingsfrågor och repetition om Väder och klimat, jordens inre och yttre och kartan. När vi är färdiga med instuderingsfrågorna kommer ett “facit” att delas ut som vi använder för att öva inför testet.

Idag, fredag, började vi med ett skrivprojekt som utgår från en konstig dörr i en skola någonstans i världen… Veckan avslutades med ugnspannkaka som gick hem hos de allra flesta!

En härlig vecka och en härlig klass!

För mig kända läxor:

Till tisdag: engelska glosor

v.43 – start- och sluttider. Första lektionen är alltid i hemklassrummet. 

Vuxna går med och äter, till och från ÖP och till och från idrotten.

Måndag: 8 – 13.15 (ena gruppen går från Östra Park ca. 13.15 och är på lilla Nisse lite senare)

Tisdag: 8 – 14.00 (ena gruppen går från Östra Park ca. 14.00 och är på lilla Nisse lite senare)

Onsdag: 8 – 13.50 Idrott, idrottskläder med, sista lektionen på Joneberg. De som slutar kan bli hämtade där eller gå hem därifrån, annars är det promenad tillbaka till skolan och fritids med vuxen som gäller och är då på skolan en stund senare.

Torsdag: 8 – 13.20. Idrott, idrottskläder med, sista lektionen på Joneberg. De som slutar kan bli hämtade där eller gå hem därifrån, annars är det promenad tillbaka till skolan och fritids med vuxen som gäller och är då på skolan ett tag senare. 

Fredag: 8 – 12

Vecka 44 är det höstlov

Trevlig helg önskar vi som arbetar med klass 4! 

martin.danielsson@nhskolan.se