Information klass 5

Så var ännu en skolvecka gjord och sportlovet står för dörren. Ny läxa i engelska är utdelad, se tidigare inlägg för mer info. Ny läxa i svenska är utdelad, den är till torsdagen efter lovet.

Efter lovet kommer vi så smått att dra igång med terminens utvecklingssamtal. Dessa kommer att bokas/informeras om via V-klass. Från och med vecka 9 är det via V-klass vi kommer att kommunicera med er, det gäller blogg, utvecklingssamtal, frånvaro. Vänligen var noga med att all frånvaro efter v 9 anmäls där, det är inte alltid klass 5 startar sin dag med någon av oss (Monique eller Julia) så kommunikation via mail till enskilda lärare kan göra att informationen går förlorad.

Idag på tekniken gjorde klassen egna “pyramid-hologram”. De får ta med dem hem så ta gärna en titt, det är ganska förtrollande. Det är en reflektion av bilder/filmer, så inte riktiga hologram, men det är så nära vi kan komma i vårt klassrum, iallafall än så länge. Vissa skapade till och med egna “hologram” i scratch, endast fantasin sätter gränserna.

Tack för denna vecka, ha en härligt sportlov!