Information klass 4-6

De veckor som 7-9 har undervisning på distans kommer klass 4 att ha sitt klassrum på ÖP, vi hälsar dem välkomna!

Några saker som kan vara bra för er att tänka på framöver:

Raster är alltid utomhus. Detta är extra viktigt under rådande omständigheter och det är därför ett måste med kläder som förhindrar att eleverna fryser när de vistas ute. Överdragsbyxor som skydd mot vind och regn, mössa, tjock jacka, vantar. Påminn era barn om detta så de slipper stå och frysa på rasterna.

Vi påminner också om att det ofta blir trångt i kapprummen vid ankomst på morgonen. Elever samlas tidigare än nödvändigt och sitter tätt ihop och tittar tex i varandras telefoner. Vi vill ogärna ha dörrarna låsta då en del kommer tidigt på grund av att man ej kan påverka kollektivtrafikens tider, men vi ber de elever som kan att komma till skolan tidigast 07.50, så hjälps vi åt att förhindra onödig smittspridning.

Tillsammans gör vi det bästa vi kan, tack på förhand!

/Personal i 4-6