Information klass 4

På matematiken har vi nu arbetat klart med de två olika spår som behandlar Skala och ritningar. Dessa spår (antingen gör man spår 1 eller spår 2, man behöver inte göra båda) blir nu läxa tills nästa vecka om man ej hunnit klart dem. Ni hittar dem på följande artikelnummer:

Spår 1: a939

Spår 2: a811

Tanken är att vi nästa vecka börjar arbeta med repetition av samtliga områden vi arbetat med. Om några veckor kommer det ett tredje och sista matteprov för detta läsår. Mer information om detta kommer senare här på bloggen.

I svenska har klassen en läxa i läsförståelse som de fick i måndags och som ska lämnas in på måndag den 25 maj.

Tills på fredag nästa vecka har klass 4 läxa i engelska som jag skrivit om i ett tidigare inlägg.

Nästa vecka är det idrott både på tisdagen och onsdagen.

Som ni säkert läst i informationen som skickats ut till vårdnadshavare via mail så hälsar blivande klass 5 en ny mentor välkommen till hösten, Julia Eriksson. Som det ser ut nu kommer Julia att hälsa på oss i klassen någon gång innan sommarlovet, men hon är ett bekant ansikte sedan tidigare för många av barnen då hon jobbade på fritids på skolan för ett antal år sedan innan hon började studera till lärare.

Jag tackar för denna vecka så ses vi igen på måndag, ha en riktigt skön långhelg!