Fredag på fritids

Vattenlandet
Skolplus
Fotbollsmatch

Fritids går på utedag fredag

Hej.

Idag går fritids på utedag. Vi kommer att vara på den stora ängen vid Tobisviksbadet.

Vi går ifrån skolan ungefär 13.15 och är tillbaka ca 15.45.

Sommarlovsschema fritids

Hej alla fritidsföräldrar.

Nu på onsdag den 20/5 är det sista dagen att lämna in sommarlovsschemat till fritids.

För att vi ska kunna planera vår verksamhet på bästa sätt vill vi att alla lämnar in schemat.

Här nedan finner ni sommarlovsschemat.

Sommarlovsschema 2020

Mvh Fritidspersonalen.

Fritids är kvar på skolan!

Vi stannar på skolan i eftermiddag. Alltså ingen utflykt!

Fritids

Touchtennis på fritids

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att välja touchtennis som styrd aktivitet.

Utedag på fritids

Hej alla fritidsföräldrar.

Idag går fritids på utedag. Vi kommer att vara på ängen vid Tobisviksbadet.

Vi går ifrån skolan 13.15, vi är åter på skolan ca 15.45.

Mvh Fritidspersonalen.

Lovdag 22/5 och Sommarschema fritids.

Hej alla fritidsföräldrar.

Just nu ska ni som har barn på fritids fått hem två stycken lappar av oss. Den ena gäller lovdag den 22/5 och den andra är ett sommarschema.

Den 22/5 står det på lappen att det är studiedag, men det är en Lovdag. Skolan är stängd men fritids har öppet för de elever som behöver barnomsorg. Lappen ska lämnas till oss senast måndagen den 4/5.

Lovdag 22/5

Sommarschemat fick eleverna med sig hem i fredags. Där är två sidor på detta schemat, alltså en framsida och en baksida. Lappen ska lämnas till oss senast onsdagen den 20/5.

Sommarlovsschema 2020

Ni finner aktuella lappar under fliken Fritidsblanketter på hemsidan.

Onsdagen den 17/6 är det stängningsdag på fritids.

Vecka 30-31 är det sommarstängt på fritids.

Måndag 10/8 och tisdag 11/8 är det också stängningsdagar på fritids.

Ni finner aktuella läsårstider under fliken Läsårstider på hemsidan.

Undrar ni något är det bara att fråga oss på fritids.

Utedag fritids

Hej alla fritidsföräldrar.

Idag går fritids på utedag till Backstugans lekplats.

Vi går ifrån skolan ca 13.15-13.30. Vi är tillbaka igen på skolan ca 15.30-15.45.

Mvh Fritidspersonalen.

Fritids går till Ankdammen!

Hej!

Fritids går till den nyfixade ankdammen bakom gamla Bil Bengtsson i eftermiddag. Vi är åter på skolan 15.45.

Med vänlig hälsning,

Fritidspersonalen

Dans och påskpyssel

Här kommer lite bilder från veckan på fritids.
En fantastisk dansuppvisning i tisdags (kommer videos inom kort), och igår onsdag blev det lite påskpyssel!

Fix inför dansuppvisningen

Imorgon är det äntligen dags för fritids dansuppvisning. Idag fixade vi lite snygg dekoration till uppvisningen.

Utedag på fritids idag fredag.

Idag går vi på fritids på utedag.

Vi kommer att vara på den stora ängen vid Tobisviksbadet.

Vi är åter på skolan ca 15.45.

Ni når oss på 0414-446544.

Onsdag på fritids

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att gå till skogen som styrd aktivitet. De elever som var kvar på skolan fick prova ett hemmagjort reningsverk.

Dansuppvisning på fritids!

Tisdagen den 31/3 blir det dansuppvisning på fritids. Vi har som ni kanske vet erbjudet eleverna att träna under några veckor och nu är vi snart framme vid själva uppvisningen.

De elever som vill delta men som inte är schemalagda denna dag är ändå välkomna att vara på fritids fram till kl.16.00. Uppvisningen kommer till att vara utomhus på basketplanen.

Fritidspersonalen

Påsklovsschema fritids

Hej.

Idag måndag 23/3 är det sista dagen att lämna in påsklovsschemat.

Vi önskar att få in alla scheman, så att vi kan planera våran verksamhet – lämnas det mot förmodan inte in så räknas ert barn som ledigt.

Skulle ert barn vara sjuk/ledig idag eller denna veckan(vecka 13), kan ni skicka in tiderna för påsklovet till tobias.eriksson@nhskolan.se

Påsklov v.15 2020

Fritids stannar på skolan

Hej.

Idag var tanken att vi på fritids skulle gå på utedag. Men pga osäkert väder, stannar vi på skolan.

Dansprojekt på fritids!

Som vi har berättat tidigare så är Dans och rörelse ett av våra prioriterade mål för detta läsåret. Vi har startat ett dansprojekt på fritids där eleverna kan välja att vara med. Projektet går ut på att eleverna ska få träna in valfri dans, antingen individuellt eller i grupp. De kommer att få tillfälle att träna ca två gånger i veckan fram till veckan innan påsk. Vi kommer då att avsluta projektet med en föreställning inför alla på fritids. Vi kommer att informera närmare om vilket datum föreställningen blir när det närmar sig, och självklart är era barn välkomna denna dag även om de inte är schemalagda.

Här kommer smakprov från våra träningar.

❤️-pyssel

Idag körde vi lite pyssel till Alla hjärtans dag.❤️

Massageleken

Igår kunde eleverna välja att vara med på massageleken på fritids. Det brukar vara en populär aktivitet, så även igår då det var 20 st. som valde att vara med. Detta är en del i vårt arbetet mot vårt prioriterade mål – Hälsa och välbefinnande.

Veckans aktiviteter på fritids

Här kommer veckans aktiviteter på fritids.

På fredag är vår ambition att ge oss iväg på utedag till Backstugans lekplats. Vi går ifrån skolan ungefär 13.15.

Fotbollsturnering på fritids

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att välja fotbollsturnering som styrd aktivitet.

MUSIKAL

Hej kära föräldrar!

Vi på högstadiet ska sätta upp en musikal med ABBA inspiration och behöver er hjälp med att samla ihop kläder till kostymer. Det rör sig om 70-, 80-talsstil på klädseln, så ta gärna en titt i era garderober och se vad ni har till övers. “Vanliga” basplagg tas också tacksamt emot, t.ex. byxor, skjortor, t-shirts, som vi kan sy om.

Om ni vill ha tillbaka plagget i samma skick som det kom måste ni säga till eftersom vi nog kommer att sy om dem annars. Bara skicka med plaggen med era barn till ÖP. Tack för all er hjälp!

Just Dance

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att välja Just Dance. Ett spel där man ska dansa som de på spelet. Ett väldigt uppskattat spel bland eleverna.