Dans och påskpyssel

Här kommer lite bilder från veckan på fritids.
En fantastisk dansuppvisning i tisdags (kommer videos inom kort), och igår onsdag blev det lite påskpyssel!

Fix inför dansuppvisningen

Imorgon är det äntligen dags för fritids dansuppvisning. Idag fixade vi lite snygg dekoration till uppvisningen.

Utedag på fritids idag fredag.

Idag går vi på fritids på utedag.

Vi kommer att vara på den stora ängen vid Tobisviksbadet.

Vi är åter på skolan ca 15.45.

Ni når oss på 0414-446544.

Onsdag på fritids

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att gå till skogen som styrd aktivitet. De elever som var kvar på skolan fick prova ett hemmagjort reningsverk.

Dansuppvisning på fritids!

Tisdagen den 31/3 blir det dansuppvisning på fritids. Vi har som ni kanske vet erbjudet eleverna att träna under några veckor och nu är vi snart framme vid själva uppvisningen.

De elever som vill delta men som inte är schemalagda denna dag är ändå välkomna att vara på fritids fram till kl.16.00. Uppvisningen kommer till att vara utomhus på basketplanen.

Fritidspersonalen

Påsklovsschema fritids

Hej.

Idag måndag 23/3 är det sista dagen att lämna in påsklovsschemat.

Vi önskar att få in alla scheman, så att vi kan planera våran verksamhet – lämnas det mot förmodan inte in så räknas ert barn som ledigt.

Skulle ert barn vara sjuk/ledig idag eller denna veckan(vecka 13), kan ni skicka in tiderna för påsklovet till tobias.eriksson@nhskolan.se

Påsklov v.15 2020

Fritids stannar på skolan

Hej.

Idag var tanken att vi på fritids skulle gå på utedag. Men pga osäkert väder, stannar vi på skolan.

Dansprojekt på fritids!

Som vi har berättat tidigare så är Dans och rörelse ett av våra prioriterade mål för detta läsåret. Vi har startat ett dansprojekt på fritids där eleverna kan välja att vara med. Projektet går ut på att eleverna ska få träna in valfri dans, antingen individuellt eller i grupp. De kommer att få tillfälle att träna ca två gånger i veckan fram till veckan innan påsk. Vi kommer då att avsluta projektet med en föreställning inför alla på fritids. Vi kommer att informera närmare om vilket datum föreställningen blir när det närmar sig, och självklart är era barn välkomna denna dag även om de inte är schemalagda.

Här kommer smakprov från våra träningar.

❤️-pyssel

Idag körde vi lite pyssel till Alla hjärtans dag.❤️

Massageleken

Igår kunde eleverna välja att vara med på massageleken på fritids. Det brukar vara en populär aktivitet, så även igår då det var 20 st. som valde att vara med. Detta är en del i vårt arbetet mot vårt prioriterade mål – Hälsa och välbefinnande.

Veckans aktiviteter på fritids

Här kommer veckans aktiviteter på fritids.

På fredag är vår ambition att ge oss iväg på utedag till Backstugans lekplats. Vi går ifrån skolan ungefär 13.15.

Fotbollsturnering på fritids

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att välja fotbollsturnering som styrd aktivitet.

MUSIKAL

Hej kära föräldrar!

Vi på högstadiet ska sätta upp en musikal med ABBA inspiration och behöver er hjälp med att samla ihop kläder till kostymer. Det rör sig om 70-, 80-talsstil på klädseln, så ta gärna en titt i era garderober och se vad ni har till övers. “Vanliga” basplagg tas också tacksamt emot, t.ex. byxor, skjortor, t-shirts, som vi kan sy om.

Om ni vill ha tillbaka plagget i samma skick som det kom måste ni säga till eftersom vi nog kommer att sy om dem annars. Bara skicka med plaggen med era barn till ÖP. Tack för all er hjälp!

Just Dance

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att välja Just Dance. Ett spel där man ska dansa som de på spelet. Ett väldigt uppskattat spel bland eleverna.

Julmarknad!

Allt är uppdukat till eftermiddagens julfika/julmarknad.🎅🏼🤶🏻

Välkomna!

Förväxlade stövlar

Efterlyser att par förväxlade stövlar. Vi letar efter ett par likadana som dessa men med namnet Thilda i. Hör av er till år 2.

Pepparkakshus

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att välja att pynta pepparkakshus som aktivitet.

Julkransar

Idag kunde elverna tillverka julkransar på fritids. De finns till försäljning på vår julmarknad nästa onsdag.

Julfika/Julmarknad på fritids.

Hej alla fritidsföräldrar.

Julfika/Julmarknad på fritids onsdagen den 18/12.

Hjärtligt välkomna! / Fritidspersonalen

Julfika/Julmarknad på fritids

Hej alla fritidsföräldrar.

Onsdagen den 18/12 bjuder vi på fritids in till den årliga julfikan när ni hämtar era barn ifrån fritids. Nytt för i år är att vi kommer att kombinera julfikan med en julmarknad. Till denna julmarknaden har eleverna tillverkat diverse julpyssel som kommer att finnas till försäljning.

Pengarna som vi får in kommer att gå oavkortat till Barncancerfonden. Det är självklart frivilligt att handla på julmarknaden.

Drömfångare

Här kommer en bild på några barn och deras drömfångare. Nu kan de sova gott om natten.

Fritids till Joneberg på fredag

På fredag 6/12 kommer fritids att gå till Jonebergshallen. Där kommer vi att få besök av innebandyklubben FCC.

Det är bra att ha med sig gympaskor.

Jullovsschema fritids.

Hej alla fritidsföräldrar.

Nu är det en vecka kvar tills jullovsschemat ska vara inlämnat till oss på fritids.

Schemat lämnas senast måndagen den 9/12.

Vi ber om att få in alla schema, så att vi kan planera våran verksamhet.

Jullovsschema 2019_2020