Fredag klass 2

Idag har halva klassen haft bild med Pernilla och gjort Alla Hjärtanspyssel. Den andra halvan har tränat med mig att använda sin e-mailadress. Alla barn i klassen har en g-mail adress. Förnamn.efternamn1@nhskolan.se Testa gärna att logga in hemma och skicka ett mail till mig😀. Nästa vecka kör vi samma upplägg men vice versa.

Vi har också jobbat vidare med multiplikation, tvåans tabell, dubbel och hälften och bråktal. Vi tränar genom att ha genomgångar och gemensamma diskussioner, vi jobbar i boken och vi jobbar med Bingel (digitalt läromedel). Vi jobbar helt enkelt med samma sak på olika sätt för att befästa kunskaperna så bra som vi kan.

Några elever har också fått extra utmaningar genom att spela ett spel som heter 12 a dozen. Ett äventyrsspel på iPad där man behöver klura och använda sig av samtliga räknesätt för att lösa olika uppdrag och för att kunna låsa upp nästa level. Såklart kan man ladda ner hemma och träna vidare.