År 8

HEJ!

Nästa vecka är det dags för eleverna att komma tillbaka till skolan. Vi träffas kl8 ute på bandyplanen och går sedan in i halvklass och lämnar våra saker. Alla saker ska tas med tillbaka till skolan tex croomebook, laddare, böcker mm.

Grupp1 kommer att vara i klassrummet Boye, grupp 2 kommer att vara i år 9 klassrum(Haring). Eleverna i grupp 2 får gärna ha med sig sina saker i en återvinningsbar påse typ påsen på bildenBildresultat för återvinnings bar påse. Denna kommer nämligen fungera som skåp under vecka 7 då man är i Haring.

På måndag efter man har lämnat sina saker, lämnat in sin mobiltelefon är det uteidrott som gäller så varma kläder och skor på sig.

Vi kommer varje dag denna vecka gå och äta 12.25. Man får gärna ta med en frukt eller macka så att man orkar hela fm. Sedan börjar lektionerna tidigast 12.55 efter lunch. I övrigt följer vi ordinarie schema.

Alla raster sker utomhus så varma kläder med sig varje dag.  Vi har idag påmint eleverna om att pandemin är långt ifrån över så att man tänker på alla de vardagliga restriktioner som finns. Tex att tvätta händerna ofta, tänka till både en och två gånger om ICA/COOP besöket är nödvändigt. Följa antalet tillåtna personer i butiken. Håll avstånd. mm. Diskutera och prata gärna om detta hemma vid också.

Fysik

På fysiken har de redovisat sina porträtt och vi närmar oss nu ett fysikprov, nämligen tisdag v.9

Allt materiel ligger på google classroom NO åk 8 2020/2021 och heter Planering fysik v.6 + Innehåll provet

Matematik

På fredag 19/1 är det dags för matematikprov kap 4 + gammalt.

Välkomna tillbaks 8:or/