World ocean day 8/6

Idag har vi tillsammans med Klass 1,2,3 och klass 7 samt Lions plockat skräp från stranden i Baskemölla och ner till strandpaviljongen här i Simrishamn . Varje klass har haft sitt område att rensa. Vår klass ansvarade från Tobisviksbadet till strandpaviljongen. På vår sträcka plockade vi nästan 25 kg skräp, mestadels plast och tillsammans med de andra klasserna blev det ca 120 kg!

Vi har haft en härlig dag tillsammans och vi hoppas att barnen får en ökad miljömedvetenhet genom detta arbete. Som tack för vår insats fick klassen ett diplom, alla fick dessutom varsin vattenflaska (givetvis 100%återvinningsbar) från Lions. Vi kommer även att delta i en lottdragning av en resa till Marint kunskapscenter i Malmö för klassen.

På måndag är jag ledig och Hugo kommer att jobba för mig.

På onsdag springer vi Nisselunken, tänk på mjuka kläder och löparvänliga skor. Vi har ingen möjlighet att byta om och duscha.

Ha en skön helg!