Vårtermin 2019

Igår startade vi igång vårterminen. Innan jullovet var det mycket sjukdom och stor frånvaro i klassen. Hoppas vi är färdiga med det och nu är friska och starka igen:)

På matematiken jobbar vi med klockan och tid. Målet är att eleverna ska kunna hela klockan analogt efter nästa vecka.

Vi har åter tagit upp vår högläsning ur Glasbarnen och vi jobbar med läs och skrivuppgifter till den .

Veckans ord jobbade vi också med igår och de orden är i läxa till imorgon fredag. Bra träning är att förhöra sitt barn hemma, prata om vad orden betyder samt låta barnen skriva meningar där de sätter in ordet i rätt sammanhang. (Glöm inte ta tillbaka V-ord boken till skolan igen. Några elever har haft den hemma över julen. )