Välkomna tillbaka!

Då var vi igång igen efter ett härligt jullov. Denna terminen kommer vi att i svenska jobba mycket med skrivövningar och läsförståelse. Maria J kommer att fortsätta med arbete i ”språkskrinet” och eleverna får läxa från fredag till fredag. Cila kommer att utifrån dessa texter att ha lite skrivläxa på torsdagen. Det kommer bl a att handla om meningsbyggnad stor och liten bokstav och rättstavningsord. Eleverna kommer att få meningarna och orden på separat papper. Redan nu har de fått meningar och ord som ska skrivas på torsdag. Läser man igenom texten ordentligt så ska man inte behöva ägna så mycket tid till skrivläxan är det tänkt. På temalektionerna arbetar vi med Skåne och i matte är det för tillfället tusental vi arbetar med. Detta var lite information om vad som händer i skolan just nu.

Ha det gott!

Gun och Cila.