Torsdag klass 2

Idag har vi jobbat vidare med klockan och analog tid och dagen avslutade vi med att skriva en berättelse som hette ”Skatten”. Vi skriver klart imorgon och läser upp våra berättelser för varandra.

Förra terminen jobbade vi valet, partierna, partiledarna, så funkar Sverige och samhället och viktiga samhällsfunktioner. Som en rolig sak kopplat till detta har vi idag bokat med Alvas morfar som arbetar som brandman att han kommer ner till oss på NHS-skolan med brandbilen och svarar frågor som barnen har skrivit till honom idag. Detta är planerat till onsdagen den 23:e januari.

Kanske någon annan förälder som jobbar eller känner någon som jobbar med något som vore kul för barnen att göra studiebesök på.

Ännu en dag med fullt fokus skolarbete.