Teknik och brandutbildning

HEJ!

Idag har vi fortsatt lära känna våra spheros, vi börjar nu närma oss uppgiften där man får en karta och ska programmera roboten att gå en viss bana med ljud och ljus.

Sedan har de från SÖRF( Sydöstra Skånes Räddningstjänstförbund) varit här och gett eleverna en förebyggande ubildning kring bränder. Mycket tänkvärt och känslosamt i deras utbildning. Prata gärna om det hemmavid.

Imorgon onsdag drar vi iväg på lägret,  vi samlas på stationen 8.40 för avprickning och åker sedan buss 574. Åter Simrishamn fredag ca 10.30.  Glöm inte kläder efter väder. Tänk på varma kläder för det är kallt på natten och glöm ej att skicka med era barn drickaflaska och bestick mm Samt tänk på solkräm.  Se packlistan.