SO-test 27/9 åk 6

Härliga lektioner med mycket diskussion, kul! Nu börjar vi avrunda det första arbetsområdet för terminen i SO. På torsdag vecka 39 kommer vi att ha ett litet test. Det utgår från det vi har gjort på lektionerna och material finns delat via classroom.

Vi kommer att arbeta med instuderingsfrågor i skolan och gå igenom svaren tillsammans torsdag (v.38) och måndag (v.39). På onsdagslektionen (v.39) finns det möjlighet att träna och ställa frågor. När testet genomförs torsdag (v.39)kommer några elever att skriva för hand, några på dator och några gör det munligt enligt överenskommelser och anpassningar. Här under ser ni instuderingsfrågorna, det finns också länkar på elevernas dokument till sammanfattningar, anteckningar och artiklar.

SO-hälsningar från Martin och Kristina