Prov i Kemi den 23 november

Så var jag tillbaka efter en vända av influensa, skönt att äntligen få träffa klassen igen!

Om en vecka, torsdagen den 23 november, kommer vi att ha prov i Kemi. Eleverna har fått instuderingsuppgifter på papper samt fästa i Gleerups läromedel. Vi kommer under dagen att gå igenom samtliga svar så att man har en vecka på sig att träna.

När det gäller engelskan så har eleverna inte fått någon läxa denna vecka. Vi kommer att arbeta med do, does, don’t och doesn’t på olika vis, men som sagt ingen läxa att ta hem.

Matten har rullat på denna vecka och klassen har arbetat vidare i kapitlet om vikt och volym. Vi sätter nästa vecka igång med kapitel 5 som kommer att handla om Temperatur och Diagram. Efter kapitel 5 kommer vi att ha ett prov på de senaste tre kapitel vi jobbat med, detta blir strax innan jul.

Att tänka på framöver:

• Idrottskläder med imorgon fredag
  • Studiedag tisdagen den 21 november, eleverna lediga, fritids har öppet som vanligt men glöm inte att fylla i fritidslappen annars räknas ert barn som ledigt denna dag.
  • Idrott både onsdag samt fredag under v 47
  • Troligtvis besök på biblioteket under torsdagen
  • Författarbesök av Per Nilsson under torsdag morgon
  • NO-prov på instuderingsuppgifter torsdag 23 november

Ha en fortsatt trevlig torsdag!