Mentorsdag

Hej!

Nu är det inte många dagar kvar till skolavslutningen. Vi arbetar just nu med att knyta ihop säcken och avsluta de områden som vi arbetat med. NP är färdigrättade och alla elever har fått reda på sina resultat. Lite information om kommande veckor då vi har lite trevligheter som vi ska göra tillsammans med eleverna.

Tisdagen 5/6 åker vi med bussen 8.18 till Djupa Dal för att spela lite golf. Efter golfen kommer vi att grilla och bada i Williams farmor och farfars pool.

Vi tar bussen tillbaka till skolan 14.08Bildresultat för bada i pool tecknat

Onsdagen 13/6 har vi en mentorsdag med eleverna. Vi åker med bussen 8.47 till Kristianstad där vi kommer att gå på  Laserdome. Efter det kommer vi att äta för att sedan ta bussen hem igen 15.07. Vi är tillbaka i Simrishamn 16.37 så eleverna går lite längre denna dag

Bildresultat för laserdome kristianstad