Matteprov nästa vecka

Hej från sjukstugan. Denna hösten har golvat mig totalt med diverse bacillusker men jag ville ändå meddela er att på tisdag om en vecka kommer vi att ha matteprov på kapitel 3-5. Klassen ska ha fått utdelat ett häfte med saker att träna på inför detta prov nu i veckan. Jag kan rekommendera att man tittar på repetitionerna i slutet av boken samt läser sammanfattningarna som är i slutet av varje kapitel. Titta i början av kapitlet vilka mål respektive kapitel riktar sig mot och träna på dessa genom att färdighetsträna uppgifter i kapitlet. Under veckan kommer eleverna att ha några pass på sig att träna på mattelektionerna och så har vi läxverkstad onsdagar kl 15-16 som är ett gyllene tillfälle ifall man känner att man behöver extra stöd inom något område i boken. Anmäler man sig i förväg till läxverkstaden så ingår mack-fika som extra energiboost.

Imorgon är det Lucia i kyrkan men klassen samlas som vanligt i klassrummet klockan 8. I övrigt ser dagen ut som vanligt enligt schema.

Torsdag kör vi sista tabellträningen för terminen.

Fredag är det idrott.

Notera tidigare inlägg angående ändrade slut-tider nästa vecka.

Nu återgår jag till att kurera mig så gott jag kan, hoppas jag träffar era härliga barn snart!