Läsårets första lössbesök

Hej alla!

Då var det dags igen, läsårets första lössbesök. Vi har löss på både lilla och stora Nisse och det är dags för oss att hjälpas åt att bekämpa de små rackarna.                 I helgen är det dags för de nationella avlusningsdagarna! Om vi undersöker våra barn samtidigt minskar vi risken för huvudlöss-epidemier.

Eftersom vi redan fått besök av löss på skolorna är det bra om ni redan idag luskammar era barn och vid upptäckt av löss, behandlar, och sen kör på med luskamning igen i helgen.

Läs mer om varför vi ska kamma och om hur luskamning går till här A4ForaldrarSep2017

Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till mig på tel 0763-052536. Bra info finns även på 1177 sjukvårdsupplysningen.

Emma, skolsköterska