Då var vi igång😀

Då var vi igång igen! Idag har vi förutom att vi landat i vårt klassrum och repeterat en del rutiner och gemensamma regler, även haft åldersblandade (F-3) aktiviteter vid brunnen som avslutades med popcorn och cider.

Vi har också ätit lunch på vår nya skolrestaurang ”Strandpaviljongen”. Matsedeln finns på skolans hemsida.

Sista arbetspasset gjorde vi ett sommapussel tillsammans.

Som vanligt är det här på klassbloggen som all info kommer ut. Schema är inte klart än men skickas hem så fort som möjligt.

En mycket bra start på läsåret – kul att träffa alla barn igen!

Vi Ses imorgon kl 8.

/Markus

Skolstart

Vi ses vid brunnen kl.8.

Trevlig helg

Markus

Uppdaterat förbud mot nötter mm.

Hej Alla!

Vi har sett över skolans förbud mot nötter och frön och uppdaterat detta. Vi följer Astma- och allergiförbundets samt Livsmedelsverkets rekommendationer.

Vi har totalt förbud mot nötter, jordnötter och mandel samt sesamfrön. Andra frön än sesamfrön kan komma att användas i skolköket, vid lunch och mellanmål och i samband med hemkunskap.

Är ert barn allergiskt mot något annat frö än sesamfrö är det viktigt att ni meddelar skolan detta.

Tack för att ni respekterar skolans beslut!

/Emma, skolsköterska och Gunilla, rektor