Skolstart

Nu närmar de sig skolstart! Måndagen den 20:e klockan 8 ses vi ute vid brunnen för upprop. Därefter går jag med eleverna till vårt nya klassrum. Klassrummet ligger i den andra änden av skolbyggnaden.

Eftersom Emma har flyttat kommer det en ny elev till vår klass. Vi hälsar Isak välkommen!

Lunch äter vi 11.10 på vår nya resturang Strandpaviljongen.

Skoldagen slutar 13.30.

Samma tid, 8-13.30, gäller hela veckan förutom på fredag då det är Baskevandring. Då är skoldagen slut när vi kommer tillbaka med buss till skolan, ca 12.15.

Jag ser fram emot ett nytt läsår!

Hälsningar Maria

Välkomna tillbaka, femmor!

Vi ses vid brunnen kl. 8 på måndag.

/Ante och Martin

Välkomna till förskoleklassen!

Hej!

Så är det äntligen dags för oss att träffa era barn och starta upp vår förskoleklass. Vi träffas vid Brunnen på måndag kl.08.00. Där kommer alla klasser ropas upp och gå till sina mentorer. Förskoleklassen kommer att välkomnas lite extra av årets nior. Efter upprop så kommer vi att gå till vårt klassrum för vår första samling och arbetsdag. Lunch kommer vi att äta kl.10.30 på vår egen restaurang Strandpaviljongen. Skoldagen slutar kl.12.00, sedan är det minifritids fram till kl.13.30. Därefter är det fritids tillsammans med övriga klasser.

Nytt för i år är att det blir delat mentorskap. Det är vi, Maria och Martin som kommer till att dela på detta uppdrag. Vi återkommer med mer information om detta på vår gemensamma grillkväll. Fritidspersonal Cecilia Månsson kommer till att ansvara för minifritids de flesta dagarna i veckan.

Första fredagen varje läsår har vi som tradition att hela skolan vandrar till Baskemölla. Klass 9 ansvarar för lite olika aktiviteter på vägen dit och när vi kommer fram så serveras det grillad korv. Sedan åker vi buss tillbaka och är åter på skolan ca.kl.12.15. Vi återkommer med mer information under kommande vecka.

Tisdagen den 28/8 kl.18.00 – ca 19.30 bjuder vi till en familjekväll där det finns möjlighet att lära känna varandra. Skolan står för grillad korv med bröd och dryck. (Meddela gärna ev allergier till oss.) Meddela oss gärna om ni inte har möjlighet att komma.

Bra att veta:

Skolan kommer att erbjuda äpplen som vi får från en lokal fruktodlare så fort de har blivit skördade. Vill barnen ha med sig någon annan frukt eller grönsak går det givetvis bra.

Skolan har förbud mot nötter, jordnötter, mandel och fröer.

Det är bra om barnen har med sig extra kläder samt regnkläder som kan finnas på skolan.

På skolans hemsida finns vår blogg. Där kommer vi att skriva om vad som händer under vår skoldag. Titta gärna in på den!

Skolfotografering kommer att ske den 26/9.

Tveka inte att ta kontakt med oss om det är något som är oklart eller om ni har någon fråga.

Ni når oss på mail:

maria.eldh@nhskolan.se martin.lowall@nhskolan.se

Eller telefon 0414-44 65 44

Vi önskar er en riktigt trevlig helg!

Ses på måndag!

Martin och Maria