Fredag – FSK

Nu har vi tjuvstartat påskfirandet! Vi har målat ägg, lekt olika påsklekar, haft tipsrunda, letat efter ägg från påskharen samt haft äggpickning. Denna gång var det Desirée som tog hem förstaplatsen.😀 Ska vi sammanfatta det så har vi helt enkelt haft en riktigt härlig fredag innan påsklovet!

Vi vill även påminna om att tider och lappar inför utvecklingssamtal finns i röda mappen.

Nu önskar vi er alla ett riktigt skönt lov och glad påsk! Vi ses tisdagen den 23/4.

Mvh Martin & Maria

Torsdag – FSK

Idag blev det påskpyssel i olika former. Det var en mysig stund och det är verkligen kul att se hur eleverna hjälper varandra.

Imorgon blir det olika påskaktiviteter och barnen får gärna komma utklädda. Vi ber er även att skicka med två hårdkokta ägg. 🐤

Onsdag FSK

Idag har vi förutom vår sedvanliga samling haft kompisprat. Vi började med att titta på ett avsnitt ur värdegrundsserien ”Vara vänner” Efter avsnittet pratade vi om någon hade varit med om samma sak som flickan . Vi fick igång en bra diskussion och barnen kunde verkligen sätta ord på sina känslor. Barnen kunde även ge varandra bra tips hur man kan göra om man bl a känner sig utanför eller man vill vara en bra kompis.

Vi har även hunnit med lite matte idag . Här pratade vi vidare om klockan, hel och halv timme. Vi jobbade även i vår mattebok, där begreppen,Dygnet, Natt, morgon, dag och kväll tränades.

Som avslutning på dagen lyssnade vi på en mindfullnesssaga och lekte massageleken.

Det är fortfarande många barn i klassen som är hemma och är sjuka. Vi skickar med en krya på dig kram till Er ❤️ här på bloggen.

Imorgon är det påskpyssel för hela slanten och idrotten utgår.