Fredag – FSK

Hej!
Idag har vi gjort vårt sista besök på biblioteket för denna terminen. Där blev vi bjudna på dryck och pepparkaka. Barnen fick även sina lånekort. Deras kod är enkel och de kan den själv. Vill ni byta till en mer personlig kod så går det bra att göra det på biblioteket. Vi planerar att gå dit och låna böcker i början av nästa termin. Ni som inte har lämnat in lapp till lånekort kan fortfarande göra det. Vi tar isf med lappen och fixar korten nästa gång. 

Vi har även besökt ÖP (stora Nisse) och tittat på deras Nobel-utställning. Sedan avslutade vi dagen med ett avsnitt från Pelle Svanslös jul.

På måndag åker vi tillsammans med de andra klasserna på lilla Nisse till Sördra Mellby kyrka. Där ska vi titta på en konsert med elever från Nova. Detta är en del i vårt körprojekt. Eftersom vi inte är tillbaka till kl.12 så ber vi om att få förlänga skoldagen till kl.13.30 denna dag. Hoppas att det är okej.

Trevlig helg!

/Martin 

Julfika på fritids.

Hej alla fritidsföräldrar.

I länken nedan finns inbjudan till fritids årliga Julfika.

Julfika Fritids

Mvh Fritidspersonalen.

Torsdag – FSK

Vilken fin start vi fick på dagen! Vi är så stolta och glada över barnens insats på luciafirandet. Det andra framförandet gick minst lika bra.😀👍🏼

Vi har även hunnit med att titta och dansa till musikskolans Tomteorkester. De bjöd på en trevlig julkonsert i aulan på Österlengymnasiet. 

Som ni förstår så har vi haft fullt upp idag. Misstänker att det är trötta barn ikväll.😀

Idag har vi även delat ut fotokatalogen, så kolla i väskan.

Ha en fortsatt trevlig luciadag!

Hälsningar

Martin & Maria