Kvarglömda kläder

Hej.

För att alla ska ha möjlighet att titta om ni har något bland de kvarglömda kläderna. Så har ni fram tills tisdag 26/2 (vecka 9) på er att kolla på kläderna.

Kläderna kommer att ligga inne i fritidsrummet under måndag och tisdag, sedan packar vi ihop det på onsdag och skänker kläderna vidare.

Mvh Personalen på LN.

Kvarglömda kläder

Hej allihopa.

I ettornas klassrum på Lilla Nisse ligger där jätte mycket kvarglömda kläder.

Vi vill att ni nu under vecka 8 kommer ner och tittar om det är något som ni känner igen. På fredag kommer vi att packa ihop det och skänka det vidare.

Mvh Personalen på LN.

Fredag – FSK

Det var stolta och glada barn som kom till skolan idag efter gårdagens succé! Precis som Maria skrev så är vi också väldigt stolta och glada över eleverna och att allt gick så bra! Föreställningen blev filmad så idag har även vi i klassen fått möjlighet att se allas uppträdanden. Kul!

Vi har också hunnit med Vektor och massageleken innan det var slut för dagen.

Nu önskar jag er alla ett riktigt skönt sportlov!

/Martin