Sommarlov!

Stort Tack för att vi fick äran att ha era barn i årets förskoleklass . Det har varit ett härligt år!

Vi önskar er en riktig skön sommar !

Maria & Martin

Kvarglömda kläder

Hej allihopa.

På Lilla Nisse finns det mycket kvarglömda kläder.

Vi kommer att sätta ut korgarna med kläder imorgon på framsidan av Lilla Nisse. Kolla gärna där om det är något som är ert.

De kläder som är kvar, skänker vi till välgörande ändamål.

Tack.

Skolavslutning

Välkomna på Nils Holgerssonskolans skolavslutning 15 juni 2018!

Alla elever kommer till skolan fredag den 15 juni kl 9.00 och träffas i respektive klass med sina mentorer. Ni föräldrar är välkomna till skolan kl 10.00, då vi träffas vid ‘Brunnen’, grönområdet som finns bakom Lilla Nisse.

På vår skola har vi den traditionen att varje familj bjuder på en tårta, en mycket omtyckt tradition! Ta gärna med fikakorg med saft, kaffe, tårtspade, en filt eller en stol att sitta på.

Den här dagen serveras ingen lunch i matsalen. Fritidsverksamheten är öppen som vanligt, vänligen meddela fritidspersonalen om Er familj har behov av barnomsorg denna dag.

Som en extra påminnelse vill vi påminna Er alla om att vi har förbud mot nötter, mandel, jordnötter och frön – med tanke på tårtorna…

Välkomna!