Matsedel vecka 13

Lasagne

Tortillabuffe

Onsdag

Fiskfärsbiffar med rostad potatis och kall dill- och citronsås. Alternativ vegetariska biffar

Potatis och purjolökssoppa, bröd och ost

Fredag  earth hour dagen

Salladsbuffe

Härlig arbetsro

Idag har vi slutfört våra hus i engelskan. Barnen har byggt ett hus med lite olika möbler. Det började med att alla fick göra varsin ritning på sitt hus där man fick skriva på engelska vad alla sakerna heter. Nu ska barnen få berätta om sitt hus och så ska där flytta in ett husdjur och lite människor. Vi har en fantastiska arbetsro och engagemang i klassrummet.

Vi har även hunnit jobba med läsläxan som är till nästa torsdag.

Nu önskar vi er en skön helg Jenny o Maria

Läsläxa och rockasocker

Idag har vi rockat sockor, denna dagen uppmärksammar vi lite extra för att vi tycker det är viktigt att man lär sig att alla är lika mycket värde oavsett hur du ser ut eller vilken man är. Vi har tittat på en film, sjungit rocka socker låten och även målat ett par strumpor som är olika och skrivit varför just jag är unik.

Läsläxan till nästa torsdag är s 106-107