Bilder från veckan på fritids

Här kommer lite bilder från några av veckans aktiviteter på fritids.

Fritids i idrottshallen

Här kommer några bilder från när vi var på Joneberg. Vi lekte Alibaba och kinesiska muren. Mycket rörelse!👍🏼😀

Värdegrundsfilm på fritids

Idag har vi erbjudet eleverna att titta på en kort film som lyfter värdegrundsdilemman. Filmen är kopplad till Barnkonventionen. Efter filmen hade vi en intressant diskussion.

Fritids i bowlinghallen🎳

Idag har vi varit och spelat bowling. På vägen tillbaka till skolan så stannade vi till på lekplatsen.😀

Pyssel på fritids

Idag har vi gjort spöken och lyktor.

Fritids i idrottshallen

Idag har fritids varit i idrottshallen.😃

Massageleken på fritids

Idag kunde eleverna välja att leka massageleken. Detta är en av våra aktiviteter i vårt prioriterade arbete för hälsa och välbefinnande.

Utedag fritids

Igår var fritids yngre elever på utedag. Vi gick till ängen mittemot tobisviksbadet. Där grillade vi korv och lekte i skogen.

Dagens fritids

Idag har de äldre eleverna varit på utedag på ängen vid Tobisviksbadet. Vi grillade, lekte och pratade om allemansrätten. De yngre har varit kvar på fritids.

Nisselaget, last call!

Nu är det det sista chansen för personal och föräldrar att anmäla sig till Nisselaget, dvs skolans innebandylag i FCC-ligan.

Skolan står för startavgiften och varje enskild spelare behöver swisha mig (Markus 0735462384) 100kr för att bekräfta sin anmälan. (Pengarna går till en försäkring som krävs för varje enskild spelare som spelar i ligan. )

Deltagare hittills i Nisselaget är : Tobias Eriksson , Henric Appelkvist, Måns Lundberg, Markus Nilsson.

Vi behöver fler spelare!!!

– Vi spelar varannan söndag, vissa söndagar två matcher.

– Varje match döms av två domare och förbundets regler gäller.

FÖRSTA MATCH: 29 OKTOBER

Veckans aktiviteter på fritids🍎

Här kommer veckans aktiviteter på fritids. Denna vecka kör vi lite äppeltema med äppelbak, äppeltryck, äppelpyssel och äppelinspirerat skapande.

Fritids på utedag!

Idag fredag går fritids till lekplatsen bakom Backstugan. Vi går ca. kl.13 och är tillbaka strax innan kl.16.

Mvh Fritids

Nisselaget

Är du personal eller förälder på Nils Holgerssonskolan har du nu möjligheten att ingå i skolans innebandylag.

Vi spelar matcher i FCC-ligan på söndagar. Man behöver inte kunna varje söndag för att vara med i laget.

Det kostar 100kr per person, så fixar skolan matchkläder osv.

Anmälan görs till Markus Nilsson eller Tobias Eriksson på nedanstående e-mailadresser.

markus.nilsson@nhskolan.se

tobias.eriksson@nhskolan.se

Genom att swisha 100kr till 073-5462384 (Markus Nilsson) bekräftar man sin anmälan. Mer info om detaljerna kommer till de som är intresserade att vara med. Har ni några frågor, bara hör av er!

/Tobbe och Mackan

Oinbjudet besök

Det har upptäckts löss i klassen. Kolla era barn och behandla ifall ni hittar några av dessa oinbjudna gynnare.

Halloweenfest

Välkomna till halloweenfest.

Denna fest är för F-6.

Var? Beatles på Östra park (stora nisse).

När? Fredagen den 20/10, klockan 17.30-20.00.

Inträde: 20kr.

Hjärtligt välkomna/ klass 8

Fritids i skogen.

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att gå till skogen.

Fredagseftermiddag på fritids

Idag blev det lek, spa och skapande.😀

Måla tavlor på fritids

Idag kunde eleverna välja att måla tavlor på fritids. Irene inspirerade och lockade många nyfikna!

Programmering fritids

Idag hade eleverna på fritids möjlighet att välja programmering som aktivitet. Vi jobbade både med iPads och chromebooks.

Fritidsaktiviteter v.38

Omplantering på fritids🌱

Idag har vi skapat, lekt och planterat om några av de plantor vi satte i våras. På bilderna är det plantor från äppelkärnor.

Fritids torsdag

Idag hade eleverna möjlighet att göra slime på fritids.

Aktiviteter på fritids

Här kommer veckans aktiviteter på fritids.

Läsårets första lössbesök

Hej alla!

Då var det dags igen, läsårets första lössbesök. Vi har löss på både lilla och stora Nisse och det är dags för oss att hjälpas åt att bekämpa de små rackarna.                 I helgen är det dags för de nationella avlusningsdagarna! Om vi undersöker våra barn samtidigt minskar vi risken för huvudlöss-epidemier.

Eftersom vi redan fått besök av löss på skolorna är det bra om ni redan idag luskammar era barn och vid upptäckt av löss, behandlar, och sen kör på med luskamning igen i helgen.

Läs mer om varför vi ska kamma och om hur luskamning går till här A4ForaldrarSep2017

Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till mig på tel 0763-052536. Bra info finns även på 1177 sjukvårdsupplysningen.

Emma, skolsköterska