Uppdaterat förbud mot nötter mm.

Hej Alla!

Vi har sett över skolans förbud mot nötter och frön och uppdaterat detta. Vi följer Astma- och allergiförbundets samt Livsmedelsverkets rekommendationer.

Vi har totalt förbud mot nötter, jordnötter och mandel samt sesamfrön. Andra frön än sesamfrön kan komma att användas i skolköket, vid lunch och mellanmål och i samband med hemkunskap.

Är ert barn allergiskt mot något annat frö än sesamfrö är det viktigt att ni meddelar skolan detta.

Tack för att ni respekterar skolans beslut!

/Emma, skolsköterska och Gunilla, rektor

Matsedel v 34

Måndag – Vegetarisk lasagne

Tisdag – Rotsaksbiffar med ratatouille

Onsdag – Vegetarisk risotto med salsa

Torsdag – Kikärtsbollar med tzatziki & rostad potatis

Fredag – Baskevandring med grillning

Varmt välkomna till skolans nya restaurang Strandpaviljongen/ Johan, Raija och Ruza

Kvarglömda kläder

Hej allihopa.

På Lilla Nisse finns det mycket kvarglömda kläder.

Vi kommer att sätta ut korgarna med kläder imorgon på framsidan av Lilla Nisse. Kolla gärna där om det är något som är ert.

De kläder som är kvar, skänker vi till välgörande ändamål.

Tack.

Sommarlovsschema fritids 2018

Hej alla fritidsföräldrar.

Idag tisdag 15/5 är det sista dagen att lämna in schema för sommarlovet. Vi önskar få in alla schema, så att vi kan planera vår verksamhet på bästa sätt.

Sommarlovsschema

Mvh Fritidspersonalen.

Sommarlovsschema 2018

Hej alla fritidsföräldrar.

Imorgon tisdag 15/5 är det sista dagen att lämna in schema för sommarlovet. Vi önskar få in alla schema, så att vi kan planera vår verksamhet på bästa sätt.

Sommarlovsschema

Mvh Fritidspersonalen.

Fritidshemmets dag!

Fritids, vilken fantastisk verksamhet! Här finns bl.a. förutsättningar för eleverna att skapa och bygga relationer, för lek, för rörelse och för lärande. Lärande i ett sociokulturellt perspektiv, alltså att vi lär tillsammans och att vi lär av varandra. Detta sker oftast utan att eleverna tänker på det, men det sker varje dag på fritids.

Idag är det fritidshemmets dag, och det är ju självklart värt att fira! Därför blev det dansstopp och glass i solen.☀️

Litteraturpedagog på fritids

Ett av våra prioriterade mål detta läsåret är ju Litteratur och berättande. Därför har vi på fritids bjudet in en litteraturpedagog från biblioteket som träffar en klass i taget för att berätta och inspirera. Idag föll turordningen på eleverna från klass 1.😀📚