Fredag – FSK

Idag har eleverna varit runt på olika halloween-stationer. De har spelat spökboll, pysslat, kastat ring runt häxhattar, matat monster med ärtpåsar, känt på läskiga saker hos professorn, lyssnat på berättelse samt gått en tipsrunda. Detta gjorde vi i blandade grupper tillsammans med eleverna från klass 1-4. Efter lunch så avslutade Viktor med att bjuda på glass, eftersom det var hans sista dag hos oss idag. Vi saknar honom redan och ser fram emot att han hälsar på.

Som ni känner till så arbetar vi extra mycket med musik och konsert under detta läsår. Därför kommer vi i skolan att ha ett körprojekt. Vi kommer delvis att få hjälp av elever från gymnasieskolan Nova. De kommer till oss och startar upp projektet på måndag efter lovet. Eftersom de kommer att vara hos oss kl.12.30-13.30 så ber vi om att få förlänga skoldagen denna måndag. Det kommer även att bli så några fler måndagar, vi återkommer med mer info om när.

Nu önskar vi alla ett riktigt härligt höstlov!

Mvh Martin & Maria