Ansökningskoder utdelade ÅR9

HEJ!

Igår och idag är Syv här på skolan. Det har delats ut ansökningskoder som behövs för att göra sin ansökning inför gymnasiet. Dessa koder är en värdehandling så jag har inte en extra kopia om kod försvinner. Så om ni inte redan har sett denna hemmavid så be era ungdomar att visa denna så att ni alla i hemmet vet var denna kod är. Ta gärna en kopia för denna kod behövs sedan också för att kontrollera om man har kommit in på sitt gymnasieval, sitt slutgiltiga gymnasieval mm. Så denna kod kan inte kastas efter valet.

Igår gick Syv igenom med eleverna hur det går till att göra sitt gymnsieval.

Eleverna har nu fram till den 15 februari att göra sin ansökning. Vi har bett dem att ha den 12 feb. som deadline så att man har några dagar på sig om något går fel t ex datastrul eller så.

På torsdag börjar nytt elevensval och v.5 tisdag kommer Nova hit för att prata om Hållbarutveckling.